FREE SHOPPER ON ALL ORDERS OVER €150
WORLDWIDE SHIPPING
JOIN THE POMME-CLUB AND GET EXCLUSIVE UPDATES
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • Nederlands
 • THE POMME STORY

  THE POMME STORY

  THE POMME STORY
  Kleine gezichtjes verstoppen zich achter een waslijn vol swaddles die zachtjes heen en weer bewegen door het briesje dat tussen de appelbomen in de verborgen boomgaard waait. Het zijn onze eigenwijze snugglebugs: unieke mini-mensjes die lachend, spelend, huppelend door het leven gaan. Life is so serious already, dance your socks away! Bij ATELIER POMME vind je alles voor cool kids, maar ook voor hun lucky moms & dads.

  Tijdloze baby en kids essentials, gemaakt van de mooiste materialen in natuurlijke tinten en verwassen kleuren, duurzaam geproduceerd en altijd met de POMME knipoog. Een heerlijk grote teddy blanket voor stiekeme snuggles op de bank, oh zo zachte mousseline towels en lakentjes voor het badje en bedje, comfy, maar stijlvolle unisex sweaters voor grote en kleine mensen, om te twinnen met de mini. En voor on the go: een rugzak of pouch voor al je (baby) essentials, ons bumpy on the road verschoonmatje en een snuggle wrap om je kleintje lekker warm te houden.

  THE POMME SIGNATURE
  Meet onze signature stoffen: zorgvuldig gekozen mousseline katoen en het allerzachtste teddy sherpa. We kozen voor duurzame materialen om je baby liefdevol mee in te wikkelen, mee af te drogen of voor in het bedje. 100% biologisch, omdat we onze planeet ook wat liefde willen (terug) geven. En natuurlijk megazacht voor de kinderhuid.

  THE POMME MAGIC
  Veel items zijn te personaliseren met een naam, letter, cijfer of uniek POMME icoontje. Wij borduren jouw keuze op het item, het enige wat je hoeft te doen is een kleur garen en een lettertype kiezen en we will do the magic: PICK IT | STITCH IT | LOVE IT!

  Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »