INSTAGRAM: @ATELIER.POMME
WORLDWIDE SHIPPING
FREE SHOPPER ON ORDERS ABOVE € 150
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • Nederlands
 • TREASURE TIN

  Terug naar overzicht

  € 9,00 € 2,50

  Whatever you’re collecting; jewelry, old love letters, your kid’s milk teeth, festival tickets or shells from far flung beaches - save your treasures in style with the Treasure Tin!

  Maak een keuze:

  S T O R Y

  Treasure your small things in style!

  Het verzamelen van sentimentele prulletjes en souvenirs is iets wat nooit uit de mode raakt, maar de stoffige koffiemokken waarin je ze bewaart wel. Wat je ook verzamelt; sieraden, oude liefdesbrieven, melktanden van je kind, festivaltickets of schelpen van verafgelegen stranden – bewaar je schatten op een stijlvolle manier met Treasure Tin!

  Je kostbaarheden blijven veilig in de Treasure Tin. Deze heeft namelijk een schuimrubberen basis die deukjes en beschadigingen tegen gaat. Een mooi, stevig elastiek houdt de Treasure Tin bij elkaar.

  Kleur Combinaties

  1. Blush x white band with splashes of black
  2. White x black band with splashes of white
  3. Cloudy (gradient) blue x electric blue band

  Treasure Tin x Tooth Fairy

  Bewaar de melktanden van je kind in stijl in een Treasure Tin! Neem contact met ons op voor de afrukbare Tin Tooth Tracker. Wij trakteren!

  Recent bekeken

  Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »