INSTAGRAM: @ATELIER.POMME
WORLDWIDE SHIPPING
FREE SHOPPER ON ORDERS ABOVE € 150
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • Nederlands
 • MOON CALENDAR - 2023

  Terug naar overzicht

  € 29,95 € 14,95

  Mature colors, the most beautiful materials, sustainably produced and always a wink. Life is so serious already, dance your socks away.
  PICK IT | STITCH IT | LOVE IT

  Directe checkout

  S T O R Y

  ‘Het staat in de sterren geschreven’
  De stand van de Maan en van het Universum hebben een grotere invloed op het leven dan we ons realiseren. Oude beschavingen hielden zich al bezig met het universum. Tempels, piramides en andere belangrijke bouwwerken werden gebouwd op standen van de sterren en planeten. De maankalender is zo oud als de mens. Deze Moon Calendar (scheurkalender) helpt je om het optimale uit jezelf te halen en het ritme van de natuur weer te leren begrijpen.

  De kracht van de Maan is duidelijk te zien in eb en vloed, een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan.
  De mens bestaat voor minimaal 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons. Wist je bijvoorbeeld dat de natuurlijke vruchtbaarheidscyclus van de vrouw gelijkloopt met de maancyclus?

  De Moon Calendar leert je begrijpen en gebruikmaken van de maanfases en geeft je uitleg over de sterrenbeelden. Dit zal je helpen om veel bewuster en voluit te leven. Hoe word jij de beste versie van jezelf, en hoe leef je met de cyclus van de natuur. Je ontdekt tot nu toe verborgen gebleven vermogens. Ook zul je jezelf en de wereld om je heen beter kunnen gaan begrijpen. Rekening houdend met de magie van de Maan en het universum kun je ieder onderdeel van je leven meer kracht en glans geven. De Moon Calendar beschrijft dagelijks de maanenergie en het sterrenbeeld waarin ze staat, de diverse maanfases, en staat vol tips over geschikte handelingen, prachtige quotes en inspirerende illustraties. Randen van goud, omdat we iedereen veel dagen met gouden randen wensen! 

  ‘A fun gift for yourself, your friends, your celestially minded coworker, whoever. This Moon Calendar is always at the top of our list!’
  – goop 

  De Moon Calendar is een internationale bestseller en wordt voor het vierde jaar uitgebracht, in het Engels, Duits en Nederlands. 

   

  S P E C S

  • MERK MOONSISTERS
  • AFMETING .
  • EXTRA NOTE .

  Recent bekeken

  Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »