INSTAGRAM: @ATELIER.POMME
WORLDWIDE SHIPPING
FREE SHOPPER ON ORDERS ABOVE € 150
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • Nederlands
 • GROWTH CHART

  Terug naar overzicht

  € 22,00 € 5,00

  Inspired by age-old traditions of tracking a child’s height on door frames and walls, this modern graphical Growth Chart fits right into every design-loving parent’s décor.

  Directe checkout

  S T O R Y

  Deze Growth Chart is geïnspireerd op een eeuwenlange traditie: namelijk het bijhouden van de lengte van een kind op deurkozijnen en muren. Deze moderne grafische Growth Chart past perfect in het interieur van elke designliefhebbende ouder! Kinderen zitten vol verrassingen, en dat is precies waarom je nooit van tevoren kan weten wat er gaat gebeuren. Het enige wat zeker is is dat kinderen groeien… en ze blijven groeien! Ze groeien als onkruid, je knippert een keer en voor je het weet zijn ze al groter. Trotse ouders hielden eeuwenlang de groei van hun kids bij op muren en deurposten over de hele wereld. Maar wat gebeurt er als je verhuist of de muren opnieuw schildert? De nieuwe eigenaren van je huis stellen het waarschijnlijk niet op prijs als je de deurkozijnen meeneemt. Het zou hartverscheurend zijn als je dit stukje historie verliest zodra je kleine meid of kleine man… tja, minder klein wordt. Met de nieuwe Growth Chart van Make History kan je de groei van jouw kind(eren) bijhouden zonder dat je de muur hoeft te bekliederen of deurkozijnen hoeft te stelen. De Growth Chart is dé ideale manier om elke centimeter bij te houden die jouw kind bereikt. Hij past in elk interieur en in tegenstelling tot muren en deurkozijnen kan je ‘m overal mee naar toe nemen! En zodra je kids de Growth Chart al lang ontgroeid zijn en over je heen torenen, heb je altijd een herinnering aan wanneer ze kleiner waren. De Growth Chart heeft, naast afmetingen in inches en centimeters, meer dan genoeg ruimte voor het maken van notities. Daarnaast ontvang je een houten frame waar je de Growth Chart makkelijk en stijlvol aan kan bevestigen. Met de subtiele kleuren en het tredy geometrische ontwerp zal deze Growth Chart elke kinderkamer opfleuren!

  S P E C S

  • BRAND MAKE HISTORY
  • Quality 210 x 1200 mm
  • SIZE 210 x 1200 mm

  Recent bekeken

  Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »