GRAND CHEF

Terug naar overzicht

€ 49,90

Ik ben wel een rommelige kok, dus een schort is voor mij essentieel. Dit unisex denim schort met grote zakken en een verstelbare hals vind ik zo cool dat je ‘m in principe niet af hoeft te doen als je aan tafel schuift. 

Directe checkout

S T O R Y

Parijs, de stad waar ik óók geboren had kunnen worden. Ik houd van het eten, de mode en de mensen. Alhoewel, Parijzenaren kunnen op z’n tijd ook een beetje knorrig zijn. Ober zijn is daar een serieus vak en nergens anders dan in die stad eet je het lekkerste zachtgekookte eitje met reepjes geroosterd brood om er in te dopen. Gelukkiger krijg je me niet. 

Ik ben dol op koken en eten en met deze collectie komen die twee samen met die ene geweldige stad: Parijs. Een slabber voor de allerkleinsten, een artist jacket voor de kinderen die wat meer willen kliederen en een echt denim schort voor als je graag zelf achter het fornuis staat.

De vormgeving en illustraties zijn gemaakt door Josselin Bijl.

Liefs Jet

S P E C S

  • BRAND JET x ATELIER POMME
  • PRODUCTION MADE IN EUROPE
  • DIMENSIONS 83 x 70
  • MATERIAL ORGANIC COTTON
  • CARE INSTRUCTIONS MACHINE WASH MAX 40ºC, NO TUMBLE DRY, IRON MEDIUM

Best sold with

related-products-subtitle

Recent bekeken

Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »