INSTAGRAM: @ATELIER.POMME
WORLDWIDE SHIPPING
FREE SHOPPER ON ORDERS ABOVE € 150
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • Nederlands
 • BABY'S DINNERWARE SET - BEET

  Terug naar overzicht

  € 28,00

  Cink is the first brand on the market to present kids dinnerware in this amazing bio-composite . Ever since the start, Cink has been focusing on bringing environmental products for family’s that cares about our kids future.

  Directe checkout

  S T O R Y

  Met trots presenteren we hierbij het nieuwe Cink kinderservies. Cink is het eerste merk op de markt dat kinderservies presenteert in dit geweldige bio-composiet. Sinds de oprichting heeft Cink zich gericht op het brengen van milieuvriendelijke producten voor gezinnen die om de toekomst van onze kinderen geven. Het servies wordt geproduceerd in een familiebedrijf in een klein Zweeds dorp. Het servies is gemaakt van Zweedse houtvezels die lokaal gemaakt worden! Het hout is FSC®1- of PEFC-gecertificeerd, wat betekent dat het is geproduceerd met hout uit verantwoord beheerde bronnen en dat de hele reis van de grondstof van het bos naar het winkelschap is geverifieerd door een derde partij. We gebruiken ofwel dunningshout dat te kleine afmetingen heeft voor de zagerijen, ofwel de buitenste delen van de boom die geen planken kunnen worden in de zagerijen. Dit is hout dat zou zijn verbrand als het niet voor dit doel was gebruikt. Als polymere materialen gebruiken we een biobased PP (polypropyleen). Een voedselveilig materiaal dat tegenwoordig in het meeste plastic servies wordt gebruikt.

  Het materiaal is recyclebaar, duurzaam en kan in de vaatwasser.

  We hopen dat je net zoveel van onze producten zult genieten als wij en samen komen we een stap dichter bij een duurzamere toekomst!

  S P E C S

  • BRAND CINK
  • MATERIAAL Gemaakt van FSC®1 and PEFC-gecertificeerd hout vezels en bio-based PP
  • AFMETING .
  • EXTRA NOTE Geschikt voor koude en warme maaltijden
  Wij gebruiken donuts, uuh cookies natuurlijk! En hier willen we je graag van op de hoogte brengen. Accepteren? Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »