INSTAGRAM: @ATELIER.POMME
WORLDWIDE SHIPPING
BECOME A MEMBER AND GET EXCLUSIVE UPDATES
PICK IT | STITCH IT | LOVE IT
 • English
 • SISAL SOAP POUCH

  Back to overview

  € 3,90

  Perfect om je zeep in te bewaren of om mini stukjes zeep helemaal mee op te maken.

  – 100% Sisal (Biologisch afbreekbaar)
  – Zorgt voor extra schuim
  – Vegan
  – Tegen verspilling
  – Wasbaar op 30 graden

  Direct checkout

  S T O R Y

  ZEEPZAKJE

  Het sisal zeepzakje is de perfecte toevoeging voor de Nature Bar zeep. Zo gaat het verspilling tegen doordat je zeeprestjes die net te klein zijn om vast te houden tot het einde kunt opmaken. Daarnaast biedt dit de oplossing als je de zeep net iets vaker uit je handen laat glijden dan je lief is. Tevens zorgt de combinatie van zeep en de soap pouch voor extra schuim. En wordt je huid tegelijkertijd licht gescrubd. Kortom een win-win-win-win situatie.

  Gebruik sisal zeepzakjes onder de douche in bad of gewoon om je handen mee te wassen.

  SISAL ZEEPZAKJE

  Deze soap pouch is gemaakt van 100% sisal. Deze volledig natuurlijke vezel wordt gewonnen uit de bladeren van de agaveplant en is dan ook biologisch afbreekbaar. Sisal is een sterke vezel en komt van oudsher voor in meer verfijnde weefsels. De Maya’s gebruikte het bijvoorbeeld vooral voor kleding. Dus, je hoeft je niet meer druk te maken over plastic, dit zeepzakje doet zijn werk zonder negatieve impact op het milieu.

  GEBRUIK VAN ZEEPZAKJES

  Doe je favoriete blok zeep het sisal zeepzakje en voilá… klaar is kees. Gebruik het onder de douche, in bad of gewoon om je handen mee te passen. Door de open structuur en ademende werking van sisal droogt je natuurlijk zeep tussendoor goed op. Dit werkt het beste als je het zeepzakje ophangt, op die manier gaat ze zeep extra lang mee. Als je de soap pouch tussendoor wilt wassen, dan kan dat. Wij raden aan om hem in de wasmachine op een programma van 30 graden te wassen.

  NATURE BAR

  Elke natuurlijke zeep en shampoo bar van Nature Bar is handgemaakt op basis van rijke biologische oliën, en een magisch (circulair) hoofdingrediënt. Hiervoor werken ze samen met lokale ondernemers. Daarnaast produceren ze op een verantwoorde manier, van ingrediënten tot verpakkingsmateriaal bij elke stap nemen zij hun verantwoordelijkheid. Zo zijn alle zepen vegan en palmolievrij. 

  S P E C S

  • BRAND NATURE BAR
  • INGREDIENTS 100% SISAL
  • VOLUME FITTED FOR NATURE SOAP BAR
  • PRODUCTION MADE IN THE NETHERLANDS
  • EXTRA NOTE .

  ITEMS YOU WILL ALSO LOVE

  Don't miss out on these favorites

  Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »